Over Ja-Zo

Over Ja-Zo

Ik ben Jacquelien Zondervan uit Balkbrug (Overijssel) en ik ben het creatieve brein achter Ja-Zo Interieur & Advies. Mijn grote passie is interieurstyling. Met Ja-Zo interieurstyling & Advies doe ik wat me enorm gelukkig maakt. Ontwerpen, Stylen Creëren, Inspireren, zodat er interieurs ontstaan die een balans zijn tussen indeling, kleur, stijl en materialen. 

Het samenwerken met mijn klanten en het creëren van interieur geeft mij enorm veel energie. 

Met twee diploma`s in de pocket op het gebied van interieur een Certificaat Binnenhuisarchitectuur en in het voorjaar van 2017 heb ik de opleiding E.H.C.B Interieur & Vormgeving in Eden afgerond en ik ben nu gediplomeerd NLQF gekwalificeerd Interieurstylist. 

Ik vind het geweldig om mensen te helpen met het inrichten van hun woning. Of het nu een woonkamer een keuken of een slaapkamer is. Ik probeer de klanten elke keer te verrassen. Ook help ik bedrijven bij bv de inrichting van hun winkel of kantoor. Met mijn gevoel voor styling creëer ik de sfeer die ze wensen. 

Met vriendelijke groet, 
Jacquelien Zondervan